Antena Meniu Search
x

Video Cadavrul unui bătrân, lăsat să zacă pe malul Timişului, în timp ce oamenii făceau nestingheriţi grătare lângă el. Bărbatul a murit înecat 

Creşte bilanţul morţilor la scăldat, în locuri interzise. Un bărbat de 70 de ani şi-a piedut viaţa azi, după o baie în râul Timiş. El a fost scos din apă de oameni, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 30.06.2024 , 13:53

Tragedia a avut loc astăzi în jurul orei 10, în apropierea podului din localitatea Şag. Bărbatului în vârstă de 70 de ani, apa i-a luat câteva dintre uneltele de pescuit pe care le adusese acolo. A intrat să le recupereze și nu a mai putut ieși, fie din cauza curenților extrem de puternici care sunt acolo, fie pentru că i s-a făcut rău. Câțiva dintre cei care se aflau pe malul apei au sunat imediat la 112, însă până la sosirea echipajelor de urgență, oamenii au reușit să-l scoată pe bărbat din apă. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic, bărbatul fiind declarat decedat.

Interesant este că trupul neînsuflețit al bărbatului a zăcut pe nisip, în apropierea copiilor care stăteau și se jucau acolo și în apropierea oamenilor care continuau, nestingheriți, să facă grătare.

Important de menționat, de asemenea, e că județul Timiș nu are nicio zonă naturală autorizată de îmbăiere, astfel că toți cei care aleg să se scalde în râuri sau în lacuri, o fac pe propria răspundere.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Cadavrul unui bătrân, lăsat să zacă pe malul Timişului, în timp ce oamenii făceau nestingheriţi grătare lângă el. Bărbatul a murit înecat