Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui preot de 54 de ani, descoperit într-o baltă de pescuit, în Arad. Poliţiştii nu iau în calcul o posibilă crimă

Descoperire şocantă în judeţul Arad. Cadavrul unui preot a fost recuperat de autorităţi dintr-o baltă de pescuit. Poliţiştii fac cercetări privind cauzele decesului, primele informaţii arătând că pe corp nu există urme de violenţă.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 13:07

"Poliţiştii Secţiei 5 Rurală Ineu au fost sesizaţi despre un cadavru, găsit într-o baltă de pescuit din localitatea Camna. În urma cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 de ani, din Arad. Trupul neînsufleţit nu prezenta urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei şi luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale", a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Autorităţile cred că este vorba cel mai probabil de un accident tragic

Poliţiştii cred că cel mai probabil a fost vorba de un accident, respectiv preotul ar fi căzut în apă.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului au precizat, pentru Agerpres, că preotul Aurel Jigovan a slujit în ultimii ani la un centru de bătrâni din municipiul Arad, după ce anterior a fost preot la Penitenciarul Arad şi la Parohia Baraţca.

Conform sursei citate, a absolvit Facultatea de Teologie "Andrei Şaguna" de la Sibiu în anul 1995, iar în anul 2009 a absolvit şi cursurile postuniversitare de master ale Facultăţii de Teologie "Ilarion V. Felea" Arad. A fost hirotonit preot în 1 ianuarie 1996.

Aurel Jigovan a fost căsătorit din 1994 şi avea un fiu în vârstă de 26 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cadavrul unui preot de 54 de ani, descoperit într-o baltă de pescuit, în Arad. Poliţiştii nu iau în calcul o posibilă crimă