Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Camion plin cu migranţi ilegali ascunşi printre saci, oprit la graniţa României cu Ungaria

Un camion înmatriculat în Serbia a fost oprit la graniţa româno-ungară, după ce poliţiştii au descoperit la bord 79 de migranţi ilegali.

de Redactia Observator

la 06.04.2018 , 15:44

Un camion înmatriculat în Serbia a fost oprit la graniţa româno-ungară, după ce poliţiştii au descoperit la bord 79 de migranţi ilegali, care încercau să iasă din România, ascunşi în interiorul automarfarului.

Poliţia a descoperit vineri dimineaţa 79 de migranţi ilegali care se ascundeau într-un camion sârbesc la punctul de trecere al frontierei de la Artand, în estul Ungariei, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din judeţul Hajdu-Bihar, unitate administrativă situată în estul Ungariei, la frontiera cu România, informează MTI.

   Camionul, care era înmatriculat în Serbia, a ajuns dimineaţa la punctul de trecere a frontierei dintre România şi Ungaria. În timp ce vameşii români controlau paşapoartele şi documentele de călătorie, poliţia ungară a inspectat camionul şi remorca acestuia, remarcând o zonă de depozitare care nu era bine închisă. 

Articolul continuă după reclamă

   La o inspecţie mai amănunţită, poliţia a descoperit 79 de oameni ascunzându-se între sacii cu brichetă de cărbune pe care îi transporta camionul. Majoritatea migranţilor au susţinut că sunt cetăţeni sirieni şi irakieni. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Camion plin cu migranţi ilegali ascunşi printre saci, oprit la graniţa României cu Ungaria