Antena Meniu Search
x

Un camionagiu a băgat groaza în şoferi, pe şoseaua de centură a Capitalei (video)

Un camionagiu a băgat groaza în şoferi, pe şoseaua de centură a Capitalei, fiind filmat cum pur şi simplu intră pe contrasens ca să depăşească o ditamai coloana de maşini, fără să îi pese că din sens invers vin alte automobile.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.02.2019, 09:54

Şofer de TIR cu tupeu, pe centură
Un camionagiu a băgat groaza în şoferi, pe şoseaua de centură a Capitalei - Captură video

Un camionagiu a băgat groaza în şoferi, pe şoseaua de centură a Capitalei, fiind filmat cum pur şi simplu intră pe contrasens ca să depăşească o uriaşă coloană de maşini, fără să îi pese că din sens invers vin alte automobile.

Un şofer a filmat totul pe Şoseaua de Centură, la intrarea pe pasarela peste Şoseaua Giurgiului, în direcţia Berceni Măgurele. 

Şoferul unui TIR înmatriculat în Dâmboviţa n-a ţinut cont că era linie continuă, că toate celelalte maşini aşteptau în coloană şi că din sens invers veneau automobile. A intrat pe contrasens şi a fost la un pas să lovească un autoturism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, blocat de maşina din faţă, camionagiul a dat flashuri ca aceasta să se dea la o parte să treacă el şi nu s-a lăsat până celălalt şofer nu i-a făcut loc. Imaginile au fost făcute publice de trafictube.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un camionagiu a băgat groaza în şoferi, pe şoseaua de centură a Capitalei (video)