Antena Meniu Search
x

Video Campionatul Mondial al Câinilor de Salvare: echipe din 13 țări îşi demonstrează abilităţile de teren, la Craiova

Cei mai buni câini de salvare și partenerii lor, veniți din 13 țări de pe tot mapamondul, îşi demonstrează abilităţile la Campionatul Mondial al Câinilor de Salvare. România găzduiește competiția pentru a treia oară, iar probele se susțin în județul Dolj.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 06.11.2021, 13:57

Vezi și

Este a treia ediţie a Campionatului Mondial al Câinilor de Salvare care se organizează în ţara noastră şi nu întâmplător este aşa, ci pentru că România are merite deosebite la acest sport. Suntem dublu vicecampioni mondiali. Avem câini de salvare gata oricând să participe la misiuni reale şi să salveze victime aflate în pericol, dintre dărâmături sau victime ale unor dezastre naturale, de pildă.

Patru probe organizate la Campionatului Mondial al Câinilor de Salvare de la Craiova

Zilele acestea concurează, la Craiova, 13 echipe din întreaga lume, 80 de câini de salvare care se întrec în abilităţi. Sunt patru probe care se organizează în aceste zile, iar campionii mondiali, pe lângă diplomă şi meritele pe care le câştigă, intră şi într-o bază internaţională a echipelor de salvare. Aşteptăm, şi de această dată, premii deosebite pentru echipa României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Campionatul Mondial al Câinilor de Salvare: echipe din 13 țări îşi demonstrează abilităţile de teren, la Craiova