Antena Meniu Search
x

Video Când iubirea aduce moartea: Doi iubiţi, găsiţi morţi într-un apartament din centrul Bucureştiului. Femeia fusese înjunghiată de mai multe ori

Doi parteneri de viaţă din Bucureşti au fost găsiţi morţi în propria locuiţă. Trupurile celor doi au fost descoperite de sora femeii. Aceasta venise la apartamentul celor doi, după ce niciunul dintre ei nu răspunsese la telefon. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 03.05.2022, 15:14

Vezi și

Anchetatorii vorbesc de o crimă urmată de sinucidere. Este principala pistă luată în calcul de anchetatori, după ce ambele cadavre au fost găsite în centrul Capitalei, în zona Pieţei Unirii, în cursul nopţii trecute de către poliţişti. Descoperirea a fost făcută de una dintre rudele femeii, care a încercat să dea de ea la telefon.

A stat lângă cadavrul iubitei, înainte de a se sinucide

De asemenea, l-a sunat şi pe concubinul acesteia. Nerăspunzând niciunul la telefon a venit la apartament şi a anunţat poliţia.

Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului, aşa au găsit cele două cadavre. Se pare că femeia de 52 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori. Nu se cunoaşte deocamdată când a avut loc această crimă. Este posibil cred anchetatorii ca bărbatul să mai fi zăbovit ore bune până în momentul în care la rândul lui ar fi decis să-şi pună capăt zilelor. Ambele cadavre au ajuns la IML. 

Cei doi erau de 2-3 ani împreună şi nu erau căsătoriţi. În ultima perioadă, bărbatul consuma mult alcool, iar certurile erau constante. Se pare că bărbatul avea crize de gelozie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Când iubirea aduce moartea: Doi iubiţi, găsiţi morţi într-un apartament din centrul Bucureştiului. Femeia fusese înjunghiată de mai multe ori