Antena Meniu Search
x

Cântărețul Florin Decuseară, în stare gravă după ce a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă

Cântărețul Florin Decuseară este în stare gravă, după ce a căzut de la înălţime la Centrala de la Cernavodă, luni seara. Artistul, în vârstă de 46 de ani, a fost diagnosticat cu politraumatism, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire.

de Monica Palade

la 18.06.2024 , 15:31

Cântărețul Florin Decuseară, în stare gravă după ce a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă

Incidentul şocant a avut loc luni seara, la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Florin Decuseară, care lucra acolo ca tehnician, s-a aplecat peste o balustradă şi a căzut de la 10 metri înălţime. A fost găsit în stop cardiorespirator la momentul sosirii echipajelor medicale care l-au resuscitat circa 15 minute. Ulterior a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, fiind intubat și ventilat mecanic.

A căzut de la 10 metri înălţime

Bărbatul este în stare critică şi a fost diagnosticat cu politraumatism: traumatism craniofacial cu fractură de mandibulă, hematorax masiv stâng, hematurie macroscopică posttraumatică pe rinichi polichistic și fractură complexă de bazin.

Articolul continuă după reclamă

”La data 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c. un bărbat ar fi căzut de la înălțime în incinta centralei nucleare. Din cercetările efectuate polițiștii au constatat că bărbatul, de 47 de ani, s-ar fi aplecat peste o balustradă și ar fi căzut de la înălțime. Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitatea și sănătate în muncă”, spun poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Cântărețul Florin Decuseară, în stare gravă după ce a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă