Antena Meniu Search
x

Video Capitala, sub 15 cm de zăpadă. Cât de pregătite au fost autorităţile pentru acest episod anunţat de vreme rea: bulevardele, curăţate 90%

În Capitală, ploaia torenţială de seara trecută s-a transformat, peste noapte, în... ninsoare abundentă. Stratul de zăpadă măsoară în multe locuri peste 15 centimetri. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 20.01.2024, 13:30

Vezi și

Bucureștiul arată așa cum nu l-am mai văzut de foarte multă vreme. N-a fost însă o bucurie foarte mare pentru șoferi, deși încă de seara trecută autoritățile ne anunțau că sunt pregătite să intervină. Arterele principale sunt curățate în proporție de 90%. Se lucrează în continuare, iar utilajele sunt pe străzi.

Probleme pe străzile lăturalnice

Probleme au fost însă pe străzile lăturalnice, pe arterele secundare, iar șoferii care au fost nevoiți să iasă cu mașinile de dimineață și-au făcut singuri cale spre bulevardele principale.

Au fost și câteva incidente din cauza greutății zăpezii. Mai bine de 30 de copaci s-au prăbușit și peste 50 de mașini au fost avariate. 

Pentru iubitorii de zăpadă însă, Bucureștiul arată de poveste. Oamenii spun că nu au mai văzut de foarte mult timp o zăpadă atât de frumoasă, motiv pentru care nu s-au speriat de frig și au ieșit în parcuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Capitala, sub 15 cm de zăpadă. Cât de pregătite au fost autorităţile pentru acest episod anunţat de vreme rea: bulevardele, curăţate 90%