Antena Meniu Search
x

Video Capitala va avea propriul festival de muzică, în toamnă. Tiesto, Alan Walker şi Clean Bandit vor urca pe scena Saga Music Festival în 2021

Fanii muzicii Techno şi Electronice au motive de bucurie. În această toamnă pentru prima dată Bucureştiul va fi gazda unui festival inedit: Saga Music Festival. Organizatorii au făcut publică chiar şi lista artiştilor care îi vor încânta pe melomani.

de Redactia Observator

la 22.04.2021, 17:13

Vezi și
  • Peste 50 de artişti pe Lista Saga Festival

Totul sună bine, acum rămâne doar să sperăm că evoluţia pandemiei ne va permite să ne bucurăm împreună de muzică în aer liber. Tiesto, Don Diablo şi Allan Walker sunt doar câţiva dintre cei peste 50 de DJ-i care vor face show în Parcul Izvor din Capitală, pe 10, 11 şi 12 septembrie. Este primul festival de muzică din Bucureşti. Şi este o veste excelentă pentru industria spectacolelor, grav afectat şi ea de această pandemie. CEO-ul evenimentului a pregătit şi alte show-uri interesante. 

Allan Hardenberg, CEO SAGA FESTIVAL: Suntem fericiţi, avem o listă lungă. Vin Sigala şi Medusa pentru prima oară! Suntem optimişti în ceea ce priveşte organizarea evenimentului în septembrie, în fiecare săptămână discutăm cu autorităţile să vedem cum evoluează lucrurile. Vor urma multe lucruri frumoase! Evenimente, festivaluri, concerte live, lucrăm şi la un festival cool de iarnă. Avem planuri mari pentru următorii ani. Nu trebuie să rataţi prima ediţie a evenimentului Saga Festival la Bucureşti, doar o dată este "prima dată!

Festivalul se va concentra pe promovarea sustenabilităţii, inclusiv prin reducerea la maxim a folosirii plasticului şi pe reducerea „amprentei de festival”, un termen ce care se referă la impactul pe care un eveniment de acest tip îl are, ţinând cont de o serie de factori, precum: amprenta de carbon, folosirea unor alimente din producţia locală sau utilizarea mijloacelor de transport public.

De asemenea, SAGA şi-a unit eforturile cu WWF pentru a încuraja publicul să se implice activ în protejarea biodiversităţii şi să acţioneze responsabil pentru reducerea poluării apei, aerului sau a risipei de alimente.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi cumpărate online. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Capitala va avea propriul festival de muzică, în toamnă. Tiesto, Alan Walker şi Clean Bandit vor urca pe scena Saga Music Festival în 2021