Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Captură uriașă în județul Giurgiu: 14 kilograme de cocaină, găsite îngropate lângă o casă din Mihăilești

Procurorii DIICOT au reţinut trei traficanţi de droguri, dintre care unul a fost condamnat anterior pentru infracţiuni de acelaşi gen, după ce în curtea unei locuinţe din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, au fost găsite îngropate 14 kilograme de cocaină, cu o valoare de piaţă de peste un milion de euro.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 16:29

captură de droguri în Giurgiu, Mihăilești
Captură uriașă în județul Giurgiu: 14 kilograme de cocaină, găsite îngropate lângă o casă din Mihăilești - DIICOT

Conform unui comunicat al DIICOT, în perioada ianuarie - mai 2024, traficanţii au deţinut şi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc către consumatori din municipiul Bucureşti, dar şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu.

În cursul zilei de miercuri, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, fiind identificate şi ridicate 14 kilograme cocaină (drog de mare risc), cu o valoare de piaţă de peste 1.000.000 euro, precum şi aproximativ 800 grame canabis şi rezină de canabis.

Drogurile, găsite îngropate într-o curte din Mihăilești

Articolul continuă după reclamă

Drogurile, porţionate în calupuri protejate în straturi de folie şi cutii, au fost găsite îngropate în mai multe locuri din curtea imobilului în care locuiesc doi dintre inculpaţi.

Tot pe parcursul percheziţiei au fost ridicate ţigarete confecţionate artizanal, mai multe grindere şi cântare de mare precizie, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Traficanţii vor fi duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Captură uriașă în județul Giurgiu: 14 kilograme de cocaină, găsite îngropate lângă o casă din Mihăilești