Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui turist din Israel, prins drogat cu cocaină la Feteşti. "Opriţi camerele şi putem vorbi"

Marea întoarcere acasă, pentru prima zi de lucru, a fost un coşmar pentru şoferi: vămile au fost pline, iar blocajele în trafic au format coloane interminabile. După ore întregi de aşteptare pe traseu, la intrarea în Capitală oamenii au mai dat un ultim test al răbdării. Peste 5.000 de şoferi au fost prinşi băuţi sau drogaţi la volan şi au rămas fără permis.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.05.2024, 19:43

Vezi și

Ultima zi de vacanță, prima zi de coşmar. Pentru mii de români, drumul spre casă a părut fără sfârşit. Prin vama Ruse-Giurgiu, în doar 12 ore, au trecut aproape 30.000 de persoane, un flux copleşitor pentru polițiștii de frontieră.

Şofer: Să stam atatea ore în vamă pentru că ei nu se organizează? Inadmisibil...

Coada de mașini s-a întins pe aproape 10 kilometri.

Şofer: E deschis tot, se lucrează, dar nu face faţă. 

Pe acelaşi subiect

Şofer: Patru ore. Din cauza plății la podul din Bulgaria. 

Şofer: Cinci ore am așteptat, cinci ore, cu familia cu copiii, suntem praf. 

De la munte sau de la mare, acelaşi haos. Dacă în mod normal, distanța Brașov-București era parcursă în trei ore, ieri șoferii aveau de condus cel puțin patru ore. Iar drumul de la Constanța spre Capitală a durat cu cel puțin o oră şi jumătate în plus. 

Filtrul de la Fetești i-a lăsat pe mai mulți șoferi pietoni

Tradiționalul filtru de la Fetești i-a lăsat pe mai mulți șoferi pietoni. Printre ei și Issa, un tânăr de 23 de ani din Israel, venit în țara noastră de câteva săptămâni. Polițiștii l-au prins drogat cu cocaină. 

Poliţist: Sunteţi pozitiv.

Tânăr: Opriți camerele și putem vorbi. 

Controlul polițiștilor l-a amuzat atât pe el, cât și pe amicul său, pasager în mașină. Au fost percheziționați de agenți. Pe rețelele de socializare, șoferul se laudă cu alte mașini de lux pe care le conduce și cu vacanțe extravagante.

5.000 de șoferi au rămas fără permis de conducere

Mașina pe care o conducea ieri abia ar fi fost cumpărată. A ajuns în București pe platformă. 

La doar câteva minute distanță, un alt șofer a ieşit pozitiv la patru stupefiante: cocaină, benzodiazepine, metamfetamină și ketamină. În total, în întreaga țară, aproape 5.000 de șoferi au rămas fără permis de conducere în minivacanţă.

Georgian Drăgan, Poliția Română: Cei 595 de conducători auto care au condus sub influența băuturilor alcoolice și cei 86 de conducători auto care au condus sub influența substanțelor psihoactive.

Sărbători agitate şi pentru pompieri şi medici

Şi pentru pompieri, medici și polițiștii de la ordine publică au fost sărbători agitate.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cei mai solicitați au fost medicii de pe ambulanță. Au răspuns la peste 38.000 de urgențe. Nici polițiștii nu au avut o minivacanță ușoară. Au avut aproape 7.000 de cazuri de violență și aproximativ 2.000 de sesizări pentru tulburarea ordinii publice. În total, dispecerii 112 au primit în jur de 40.000 de apeluri de urgență. 

Pe lângă apelurile clasice, dispecerii STS au primit 21 de apeluri făcute automat de mașinile implicate în accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Reacţia unui turist din Israel, prins drogat cu cocaină la Feteşti. "Opriţi camerele şi putem vorbi"