Antena Meniu Search
x

Carambol cu 8 maşini pe A2, la ieşirea spre Constanţa. În autoturisme s-ar afla 22 de persoane

Mai multe maşini au fost implicate, luni, într-un accident rutier pe Autostrada A2, la ieşirea spre Constanţa, iar acolo deplasându-se mai multe ambulanţe. În autovehicule se aflau 18 adulţi şi 4 copii.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 11:14

Carambol cu 10 maşini pe A2, la ieşirea spre Constanţa. Îm autoturisme s-ar afla aproximativ 25 de persoane
Carambol cu 10 maşini pe A2, la ieşirea spre Constanţa. Îm autoturisme s-ar afla aproximativ 25 de persoane - ISU Constanţa

UPDATE 11:10 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a precizat că în tamponare au fost implicate opt autoturisme, în care se aflau 18 adulţi şi patru copii. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, traficul pe autostradă în zona respectivă nu a fost blocat, deoarece autoturismele au fost trase pe banda de urgenţă.

Ştire iniţială

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că, potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de de două caramboluri, unul în care sunt implicate patru autoturisme, iar celălalt cu şase autoturisme, în cadrul aceluiaşi accident rutier.

Serviciul Județean de Ambulanță a intervenit cu trei echipaje. Sunt implicate peste 20 de persoane în tamponare. Salvatorii SAJ și ISU Constanța au găsit o singură victimă, care a refuzat să fie dusă la spital. Traficul rutier este blocat la ora transmiterii acestei știri. Polițiștii fac verificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Carambol cu 8 maşini pe A2, la ieşirea spre Constanţa. În autoturisme s-ar afla 22 de persoane