Antena Meniu Search
x

Video Carambol cu patru maşini, pe DN 65, în Olt. Nouă oameni au ajuns în stare gravă la spital, între care şi un minor. Planul Roşu de Intervenţie activat

Nouă oameni au ajuns în stare gravă la spital, seara trecută, în urma unui carambol cu patru maşini implicate. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 65, în judeţul Olt.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 09:23

Vezi și

Printre victime se află şi un minor. Totul s-a întâmplat după ce un şofer în vârstă de 41 de ani a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a ciocnit frontal de un autoturism care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de violent încât ambele maşini au fost proiectate în alte două autovehicule. Din cauza numărului mare de victime, salvatorii au activat imediat Planul Roşu de Intervenţie. Cei patru conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Carambol cu patru maşini, pe DN 65, în Olt. Nouă oameni au ajuns în stare gravă la spital, între care şi un minor. Planul Roşu de Intervenţie activat