Antena Meniu Search
x

Video Care este starea fetelor din Neamț electrocutate după ce s-au urcat pe un tren pentru o poză. Una dintre ele, în stare foarte gravă

Moda selfie-urilor pe tren face din nou victime. Trei adolescente din Neamţ s-au urcat pe un vagon pentru o poză. Două dintre ele s-au electrocutat şi au ajuns la spital.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 08.08.2021, 21:32

Vezi și

Una dintre fete, o adolescentă de 15 ani, este în stare extremd e gravă. Are arsuri pe 40% din suprafața corpului, arsuri de gardul III și IV pe față, mâini și torace. Medicii au transferat-o cu un elicopter SMURD la spitalul Sfânta Maria din Iași, însă sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire. 

O altă adolescentă de 14 ani are arsuri pe picioare, însă, din fericire, starea ei este una bună. Cea de-a treia fată, în vârstă de 13 ani, nu a avut de suferit în urma urcării pe trenul de marfă.

Cele trei fete s-au urcat pe un vagon din Gara din Roman pentru a-și face o poză, însă au fost electrocutate. Un angajat CFR a văzut incidentul și a sunat la 112.

Autoritățile trag un semnal de alarmă: această modă a pozelor pe tren poate avea consecințe foarte grave. În ultimii trei ani, 50 de persoane, jumătate minore, au fost electrocutate în acest mod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Care este starea fetelor din Neamț electrocutate după ce s-au urcat pe un tren pentru o poză. Una dintre ele, în stare foarte gravă