Antena Meniu Search
x

Video Care este starea fetelor din Neamț electrocutate după ce s-au urcat pe un tren pentru o poză. Una dintre ele, în stare foarte gravă

Moda selfie-urilor pe tren face din nou victime. Trei adolescente din Neamţ s-au urcat pe un vagon pentru o poză. Două dintre ele s-au electrocutat şi au ajuns la spital.

De Corina Matlinschi la 08.08.2021, 21:32
Vezi și

Una dintre fete, o adolescentă de 15 ani, este în stare extremd e gravă. Are arsuri pe 40% din suprafața corpului, arsuri de gardul III și IV pe față, mâini și torace. Medicii au transferat-o cu un elicopter SMURD la spitalul Sfânta Maria din Iași, însă sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire. 

O altă adolescentă de 14 ani are arsuri pe picioare, însă, din fericire, starea ei este una bună. Cea de-a treia fată, în vârstă de 13 ani, nu a avut de suferit în urma urcării pe trenul de marfă.

Cele trei fete s-au urcat pe un vagon din Gara din Roman pentru a-și face o poză, însă au fost electrocutate. Un angajat CFR a văzut incidentul și a sunat la 112.

Autoritățile trag un semnal de alarmă: această modă a pozelor pe tren poate avea consecințe foarte grave. În ultimii trei ani, 50 de persoane, jumătate minore, au fost electrocutate în acest mod.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Care este starea fetelor din Neamț electrocutate după ce s-au urcat pe un tren pentru o poză. Una dintre ele, în stare foarte gravă