Antena Meniu Search
x

Foto Cascadorie pe Şoseaua Virtuţii din Capitală. Un tânăr beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina pe linia de tramvai

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost reținut, miercuri, de polițiștii Brigăzii Rutiere, după ce, beat și fără permis, a provocat un accident în Capitală.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 17:11

Cascadorie pe Şoseaua Virtuţii din Capitală. Un tânăr beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina pe linia de tramvai
Cascadorie pe Şoseaua Virtuţii din Capitală. Un tânăr beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina pe linia de tramvai - Facebook / Info Trafic București și Ilfov

Potrivit Brigăzii Rutiere, accidentul a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 04.40 pe Șoseaua Virtuții.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa pe Șoseaua Virtuții a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu gardul de protecție ce separă liniile de tramvai și s-a răsturnat pe lateral. În urma accidentului de circulație au rezultat exclusiv pagube materiale.

Tânărul avea permisul anulat

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.

Totodată, din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că tânărul are permisul de conducere anulat. Organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului în vârstă de 28 de ani pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cascadorie pe Şoseaua Virtuţii din Capitală. Un tânăr beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina pe linia de tramvai