Antena Meniu Search
x

Video Cât costă o vacanţă în Bucovina pentru turiştii care vor să retrăiască verile din copilărie, din curtea bunicilor

Orice vacanţă în Bucovina e de neuitat. Aerul curat, gazdele primitoare şi tradiţiile llocului. Sunt ingredientele unei escapade reuşite pe care o incearca tot mai mulţi turişti care vor să retrăiască verile din copilărie, din curtea bunicilor. Aici găsesc, cinci căsuţe din lemn, care au fost reabilitate şi cu gust mobiliate.

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 23:15

Vezi și

O privelişte spre muntele Rarâu care îţi taie respiraţia şi un loc cochet, decorat în stil tradiţional. Sunt elementele care fac din Câmpulung Moldovesc locul perfect pentru a retrăi verile din copilărie, din curtea bunicilor. "Este acea casă specifică Imperiului Austroungar, iar în interior vedeţi mobilier de foarte bună calitate a clasei bogate din Bucovina", a declarat Ciprian Savin - gazda. Mărimile căsuţelor din lemn diferă în funcţie de cât de înstărite erau familiile. Cea mai veche are peste 200 de ani.

Într-un fost grajd, turiştii se pot relaxa la SPA. Un jacuzzi într-o grotă cu privelişte către tavanul înstelat. "Avem saună uscată, umedă, cele două jacuzzi şi un bazin cu apă sărată", a declarat Ciprian Savin - gazda. Mâncarea este pregătită de gazde şi e pe gustul tuturor. Preţurile pornesc de la 350 de lei pe noapte cu mic dejun inclus şi ajung până la 1250 lei. Iar cine vrea să se relaxeze la SPA plăteşte în plus 95 de lei.

Zona este apreciată şi pentru muzeele din apropiere sau mânăstiri. La doar 30 de kilometri distanţă, turiştii pot vizita mănăstirea Voroneţ, ctitorit de domnitorul Ştefan cel Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cât costă o vacanţă în Bucovina pentru turiştii care vor să retrăiască verile din copilărie, din curtea bunicilor