Antena Meniu Search
x

Criminalul Adrianei, tânăra omorâtă într-o maşină, în Bacău, în continuare de negăsit

Cătălin Dobre, bărbatul în vârstă de 46 de ani care ar fi omorât-o pe Adriana Andone, o tânără mămică găsită moartă într-o maşină, în Bacău, este de negăsit.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.01.2020, 13:09

Cătălin Dobre şi Adriana Andone, tânăra omorâtă în Bacău
Cătălin Dobre a omorât-o pe Adriana Andone, într-o maşină, în Bacău - Facebook

Cătălin Dobre, bărbatul în vârstă de 46 de ani care ar fi omorât-o pe Adriana Andone, o tânără mămică găsită moartă într-o maşină, în Bacău, este de negăsit.

Presupusul criminal a anunţat la 112 că şi-a omorât soţia, de care urma să divorţeze, iar apoi şi-a anunţat un prieten că se va sinucide, aruncându-se în râul Bistriţa.

Bărbatul a fost căutat de poliţişti, pompieri şi scafandri pe râu, atât cu un sonar, cât şi cu ancora, însă fără niciun rezultat.

Totuşi, scafandrii au anunţat că misiunea de căutare este îngreunată de curenţii puternici ai râului.

Pe acelaşi subiect

Cătălin Dobre este suspectat că a omorât-o pe Adriana Andone, soţia sa în vârstă de 32 de ani, care venise special din Italia pentru a semna actele de divorţ.

Marţi, 21 ianuarie 2020, Adriana s-a întâlnit cu Cătălin, cei doi având împreună o fetiţă în vârstă de un an şi şase luni.

După ce au mers la notar pentru a semna actele de divorţ, cei doi s-au luat la ceartă, iar Cătălin a ucis-o pe Adriana şi apoi i-a abandonat cadavrul într-o maşină parcată în zona unui hotel din Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalul Adrianei, tânăra omorâtă într-o maşină, în Bacău, în continuare de negăsit