Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini cu maşina în care a fost găsit cadavrul unei tinere, la Bacău (Video)

Poliţiştii au izolat zona din Bacău în care a fost descoperit cadavrul unei tinere într-o maşină, iar criminaliştii au demarat cercetările specifice în acest caz.

de Cristian Ionescu

la 21.01.2020 , 19:21

Poliţiştii au izolat zona din Bacău în care a fost descoperit cadavrul unei tinere într-o maşină, iar criminaliştii au demarat cercetările specifice în acest caz.

Din primele informaţii, o tânără în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp, într-o maşină parcată. Corpul fetei prezenta multiple urme de înjunghiere şi se afla pe bancheta din spate a autoturismului, acoperit cu o geacă.

Cadavrul unei tinere a fost descoperit pe bancheta din spate a unei maşini, la Bacău

Vezi și

Cadavrul unei fete de 30 de ani a fost descoperită fără viaţă, pe bancheta din spate a unei maşini parcate în Bacău. Corpul fetei prezenta multiple urme de înjunghiere şi a fost găsit acoperit cu o geacă.

Ulterior, la Poliţie a sunat un bărbat care s-a recomandat a fi soţul tinerei, care a spus că el a înjunghiat-o şi a precizat că-şi va luat viaţa, urmând să se arunce în canalul râului Bistriţa.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la locul indicat de persoana respectivă, însă, până la ora publicării acestei ştiri, autorităţile nu pot preciza cu certitudine dacă ce spune persoana respectivă se confirmă.

“În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei. La această oră, se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, informează IPJ Bacău.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Primele imagini cu maşina în care a fost găsit cadavrul unei tinere, la Bacău (Video)