Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Drulă, la bilanţul de la Ministerul Transportului: "Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea"

Ministrul Transportului şi-a prezentat bilanţul de la Ministerul Transportului, după ce şi-a depus demisia din Guvern în această dimineaţă, alături de colegii săi din USR PLUS.

de Monica Palade

la 07.09.2021, 12:23

Vezi și

"În această dimineaţă mi-am depus demisia. Plec astăzi de la un minister la care am muncit zi şi noapte cu pasiune pentru infrastructura României. Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern. Un premier despre care am spus odată că este un zombi politic şi care nu înţelege că este terminat politic. Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea", a declarat ministrul Drulă, care şi-a continuat prezentarea bilanţului. 

El a precizat că şi-a făcut treaba cu pasiune până când nu a mai putut din cauza unui premier "toxic". "Am venit aici din pasiune şi mai ales cu pasiune şi am făcut treabă până în ultimul moment, până când nu s-a mai putut din cauza unui şef de guvern toxic pentru România. Închei acest mandat, acest mandat cu fruntea sus şi cu mândria de tot ceea ce am realizat alături de echipa mea”, a mai transmis Cătălin Drulă.

Miniştrii din USR-PLUS şi-au dat demisiile 

Reamintim că în această dimineaţă, în jurul orei 9.00, miniştrii USR PLUS au venit la Palatul Victoria pentru a-şi depune demisiile. După ce demisiile vor fi înregistrate, premierul Florin Cîțu va trebui să numească miniștri interimari care să preia portofoliile rămase libere. Miniștrii USR PLUS au anunțat luni seara că își depun mandatele, după o ședință internă în care au stabilit că nu mai pot rămâne în Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu.

USR PLUS se afla în Guvern cu șase mandate: Dan Barna – vicepremier, Claudiu Iulius Gavril Năsui - ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Cătălin Drulă - ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ioana Mihăilă – ministrul Sănătății, Cristian Ghinea - ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și Ciprian Sergiu Teleman - ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Ministrul Justiției, Stelian Ion a fost remaniat înainte de anunțul demisiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cătălin Drulă, la bilanţul de la Ministerul Transportului: "Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea"