Antena Meniu Search
x

Cătălina avea doar 12 ani când s-a îndrăgostit de un tânăr, care a exploatat-o sexual. Ajunsese în doar cinci zile să se culce cu 50 de bărbaţi

La începutul lui 2021, avea doar 12 ani când s-a îndrăgostit de un tânăr şi a crezut că este dragostea vieţii sale. Dar pentru Cătălina avea să fie doar începutul coşmarului. S-a văzut nevoită să se vândă pentru bani.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 17:47

Cătălina avea doar 12 ani când s-a îndrăgostit de un tânăr, care a exploatat-o sexual. Ajunsese în doar cinci zile să se culce cu 50 de bărbaţi - Shutterstock

Inițial, copila a crezut că o va face doar pentru a strânge bani de majorat însă, ulterior, a ajuns să se culce cu 50 de bărbați în doar cinci zile, prețurile fiind între 150 și 250 de lei.

Vândută în numele iubirii 

Bărbatul s-a transformat în peștele ei, iar sumele de bani pe care îi producea ajungeau doar la el, scrie replicaonline. În tot acest timp, bărbatul îi cumpăra cadouri şi mici atenţii ca să o convingă să presteze în continuare pentru el.

Într-un final, bărbatul a ajuns pe mâna poliției, iar apoi a ajuns în fața procurorilor și, în final, în fața judecătorilor. Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis să îl condamne pe bărbat la doi ani de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată.

Sentința nu este definitivă. În timpul procesului, Cătălina era convinsă că bărbatul îi va da banii înapoi când va împlini 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cătălina avea doar 12 ani când s-a îndrăgostit de un tânăr, care a exploatat-o sexual. Ajunsese în doar cinci zile să se culce cu 50 de bărbaţi