Meniu
Search
x

Foto Căţel abandonat de stăpân în mijlocul străzii, chiar de Crăciun. Sărmanul animal a început să urle sfâşietor după omul său. Localnic "Off, cât suflet să ai"?

Un localnic din Satu Mare a surprins imagini dezolante chiar în ziua de Crăciun. Un câine abandonat de stăpân, care pur şi simplu l-a dat jos din maşină şi l-a lăsat acolo, în mijlocul drumului, urla sfâşietor.

De Cristian Ionescu la 26.12.2020, 15:20

Câine abandonat în mijlocul şoselei de stăpân, chiar în ziua de Crăciun

Evenimentul a avut loc în centrul satului Borlești, comuna Pomi, judeţul Satu Mare, chiar în fața bisericii din localitate. Mihai Horţ, localnicul care a publicat fotografiile, a susţinut că patrupedul, de dimensiuni considerabile, a fost abandonat de stăpânul său chiar în mijlocul şoselei.

Stăpânul câinelui conducea un autoturism Nissan Navarra, a oprit, ar fi scos câinele din maşină şi apoi pur şi simplu a plecat. Câinele a rămas descumpănit pe mijlocul străzii şi a început să urle sfâşietor.

Mihai Horţ: "Cât suflet să ai să faci așa ceva? Câinele e acum complet dezorientat, urlă ca lupii"

Oamenii care au citit postarea şi-au manifestat imediat dezaprobarea pentru gestul bărbatului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Căţel abandonat de stăpân în mijlocul străzii, chiar de Crăciun. Sărmanul animal a început să urle sfâşietor după omul său. Localnic "Off, cât suflet să ai"?