Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Căţelul legat în lanţ, bătut cu o furcă şi abandonat apoi pe un câmp a fost salvat. Agresorii, o mamă şi fiul ei, amendaţi cu 17.000 de lei

Femeia care a bătut un câine, legat în lanţ, cu o furcă şi fiul ei au fost amendaţi de poliţiştii din Dolj cu 17.000 de lei, bărbatul fiind acuzat că, ulterior, a abandonat animalul pe un câmp. De asemenea, la locuinţa femeii a fost găsit un alt câine, care nu era ţinut în condiţii bune.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 16:11

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii de la Biroului pentru Protecţia Animalelor au continuat cercetările în cazul femeii filmate când îşi bate câinele. 

”Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, la data de 30 august, o femeie de 76 de ani, din comuna Întorsura, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, ar fi aplicat mai multe lovituri unui exemplar canin, care ulterior ar fi fost abandonat pe câmp de către fiul acesteia, un bărbat de 54 de ani, din Craiova. Deplasându-se la locuinţa femeii, poliţiştii au găsit un alt căţel, stabilindu-se că nu sunt îndeplinite condiţiile de bunăstare şi deţinere a acestuia. Astfel, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conform Legii 205/2004, în valoare de 5.000 lei”, au precizat poliţiştii.

Căţelul a fost preluat de o asociaţie de protecţie a animalelor

Vezi și

Ei au decis ca acest câine să fie preluat de o asociaţie de protecţie a animalelor aflate în pericol. 

De asemenea, bărbatul care a abandonat căţelul a fost amendat cu 12.000 de lei. 

Imagini cu o femeie care bate un câine cu o furcă, într-o localitate din judeţul Dolj, au fost publicate online. Animalul este legat în lanţ şi nu se poate mişca, în timp ce femeia îl loveşte fără milă. Un poliţist care a fost sesizat ar fi spus că nu este competenţa lui, fiind anchetat de superiori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Căţelul legat în lanţ, bătut cu o furcă şi abandonat apoi pe un câmp a fost salvat. Agresorii, o mamă şi fiul ei, amendaţi cu 17.000 de lei