Antena Meniu Search
x

Video Câţi ani ar putea sta în puşcărie Vlad Pascu, judecat pentru tragedia din 2 Mai şi trafic de droguri

Vlad Pascu, şoferul de 19 ani care a condus drogat şi a omorât doi tineri în accidentul din staţiunea 2 Mai, a fost trimis în judecată. Este al doilea dosar făcut de procurori într-un timp extrem de scurt, după cel legat de trafic de droguri, în care tânărul este acuzat alături de părinți.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.10.2023, 19:54

Vezi și

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpa, vătămate corporală din culpa, conducere sub influența drogurilor și fugă de la locului accidentului. Toate aceste fapte îi pot aduce peste 10 ani de închisoare cu executare.

Faptele îi pot aduce peste 10 ani de închisoare cu executare

De ce cu executare? Pentru că faptele lui intră sub incidența legii "Anastasia", cea care nu mai permite șoferilor drogați, care comit accidente mortale, să primească pedepse cu suspendare. Și părinții lui Vlad Pascu sunt cercetați într-un alt dosar deja trimis în judecată, cel pentru trafic de droguri. Tatăl este cercetat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar mama în arest pentru ca ar fi încercat să influneteze declarațiile unor martori.

Vlad Pascu a fost arestat pe 20 august, după accidentul comis în apropiere de stațiunea 2 Mai, unde a lovit cu mașina un grup de 8 tineri. Doi au murit pe loc. Expertiza tehnica a arătat că circula cu 102 km pe oră și făcea slalom pe șosea înainte de accident. Mâine, Vlad Pascu va fi adus în fața judecătorilor pentru prelungirea măsurii arestului preventiv. Avocații vor cere schimbarea măsurii cu arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Câţi ani ar putea sta în puşcărie Vlad Pascu, judecat pentru tragedia din 2 Mai şi trafic de droguri