Antena Meniu Search
x

Cauza incendiului din Piaţa Veche din Craiova. O hală a fost devastată

Incendiu de proporţii, joi seară, în Piaţa Veche din Craiova. O hală care adăpostea mai multe standuri a fost cuprinsă de flăcări uriaşe, după ce, potrivit martorilor, doi oameni ai străzii au vrut să facă un foc să se încălzească.

Vezi și

Incendiu de proporţii, joi seară, în Piaţa Veche din Craiova. O hală care adăpostea mai multe standuri a fost cuprinsă de flăcări uriaşe, după ce, potrivit martorilor, doi oameni ai străzii au vrut să facă un foc să se încălzească. Văpaia s-a extins însă rapid şi a afectat în mare parte acoperişul clădirii, dar şi şapte standuri, care au fost complet distruse. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar în spaţiile care au ars nu era marfă, deoarece nu erau încă date spre închiriere.

Ora 22. În centrul Craiovei, o hală din Piaţa Veche arde ca o torţă. Flăcări uriaşe înghit întreg acoperişul.

30 de pompieri au acţionat contracronometru pentru a salva ce se mai poate. Patru autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară au intervenit la faţa locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la un foc aprins de doi oameni ai străzii, care ar fi intrat în hală să se adăpostească peste noapte şi au vrut să se încălzească.

O anchetă va stabili care a fost cu exactitate cauza incendiului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Însă, în aproape o oră şi jumătate, 800 de metri pătraţi din acoperiş au ars, iar şapte standuri au fost distruse. Pagubele urmează să fie evaluate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cauza incendiului din Piaţa Veche din Craiova. O hală a fost devastată