Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cauza incendiului care a făcut scrum un restaurant din Iaşi. "A fost jale aici!"

Un restaurant din Iaşi s-a făcut scrum, după ce un incendiu puternic a cuprins, aseară, întregul local. Patru angajaţi, care se aflau în interiorul clădirii, au reuşit să fugă la timp din calea flăcărilor, dar şi a fumului gros care a cuprins întreaga zonă şi care i-a alarmat pe vecini. Intervenţia pompierilor a fost una dificilă din cauza focului care se extindea rapid.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 08:12

După un apel la 112, la restaurantul cu specific grecesc, de pe strada Nicolae Iorga, au intervenit mai multe echipaje, care s-au luptat cu flăcările violente. Fumul dens şi intoxicant le-a dat, însă, de furcă pompierilor.

Cauza incendiului din Iaşi

Autorităţile le-au recomandat oamenilor din împrejurimi să aibă ferestrele închise și să evite zona. Totodată și circulația mașinilor a fost blocată minute în șir. Din fericire, singurele persoane aflate în clădirea în flăcări au reuşit să iasă la timp.

Vezi și

"A fost jale, oricum, aici. E jale", spun martorii.

"Incendiul se manifestă cu flacără şi degajări de fum şi la acoperişul clădirii. Nu au fost înregistrate victime. Patru persoane, personal propriu al restaurantului, se aflau evacuate la sosirea forţelor şi mijloacelor de intervenţie", a declarat Georgică Onofreiasa, ISU Iaşi.

Focul ar fi pornit de la un aparat de gătit, spun pompierii. Acum o săptămână, însă, echipajele au mai fost chemate tot la acelaşi restaurant, după ce ar fi ieşit fum din acoperiș.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Cauza incendiului care a făcut scrum un restaurant din Iaşi. "A fost jale aici!"