Meniu
Search
x

Cauza incendiului de la blocul de lângă Romexpo. Clotilde Armand: "Puteam să asistăm la o tragedie"

O explozie urmată de un incendiu uriaș a avut loc sâmbătă seara, în apropierea complexului ROMEXPO din București. Incendiul a fost la unul dintre etajele superioare ale unui bloc aflat în construcţie.

De Redactia Observator la 12.09.2021, 17:46

Pentru că blocul nu era locuit nu s-au înregistrat victime şi nu au existat persoane rănite. Pompierii au intervenit imediat 11 autospeciale de stingere şi 2 autoscări. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus verificări în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, privind modul în care au fost emise autorizațiile de construire.

Clotilde Armand a revenit cu o parte din concluziile anchetei şi spune că incendiul a izbcunit din pricina unor lampioane lansate la o petrecere din apropiere.

"La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorități că incendiul a pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit.... dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie. Trebuie luate măsuri urgente din partea autorităților pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc", a fost mesajul postat de Clotilde Armand pe contul său de Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cauza incendiului de la blocul de lângă Romexpo. Clotilde Armand: "Puteam să asistăm la o tragedie"