Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani a intrat în comă alcoolică, după ce a băut împreună cu tatăl său la o cârciumă din Botoşani

Un băiat de doar 12 ani a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce a băut cot la cot cu tatăl său. Un consătean l-a găsit pe copil în căruţă, inconştient.

Vezi și

Un băiat de doar 12 ani a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce a băut cot la cot cu tatăl său. Un consătean l-a găsit pe copil în căruţă, inconştient şi îngheţat. Atunci când a ajuns ambulanţa, tatăl a devenit agresiv şi le-a interzis medicilor să se apropie de băiat.

În stare gravă, băiatul de 12 ani este adus de urgenţă la spital. În comă alcoolică. Responsabil de întreaga grozăvie ar fi chiar tatăl lui. Au băut cot la cot la cârciuma din sat, apoi părintele şi-a trimis fiul afară, în frig, să aibă grijă de cai. Un prieten de pahar al tatălui l-a găsit pe copil inconştient în căruţă şi a sunat la 112.  

În momentul în care a ajuns ambulanţa, tatăl a refuzat să-i lase pe medici să se apropie de băiat. Salvatorii au fost nevoiţi să cheme ajutorul poliţiştilor pentru a-i acorda micuţului primul ajutor.

Băiatul a ajuns în stare gravă la spital. Părintele va plăti, probabil, pentru inconştienţa sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un băiat de 12 ani a intrat în comă alcoolică, după ce a băut împreună cu tatăl său la o cârciumă din Botoşani