Antena Meniu Search
x

Video Caz şocant în Argeş. Băieţel de opt ani, abuzat sexual de propria mamă, în timpul unui apel video cu tatăl copilului, de care femeia se despărţise

Caz şocant în judeţul Argeş! Un băiat în vârstă de 8 ani a fost abuzat sexual de mama lui. Abuzul s-ar fi petrecut în timpul unui apel video cu tatăl copilului, de care mama se despărţise. Mai departe, bărbatul ar fi trimis imaginile unor prieteni.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 23.06.2023, 13:18

Vezi și

Imaginile au ajuns în atenţia ofiţerilor DIICOT de la unul dintre prietenii către care tatăl băiatului a trimis capturi de ecran. Bărbatul este plecat în străinătate, iar abuzul s-ar fi petrecut în timpul unui apel video cu fosta sa iubită, mama copilului abuzat.

Femeia de 30 de ani mai are doi copii, iar băiatul de 8 ani este cel mai mic dintre ei. De altfel, există suspiciuni că mezinul ar fi fost abuzat de mama lui în repetate rânduri, şi în trecut. Mai grav, acest lucru era cunoscut şi de tatăl copilului.

Până acum, doar mama a fost arestată preventiv, însă decizia nu este definitivă. Copiii au fost luați de către Direcția pentru Protecția Copilului și sunt în grija unei rude.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Caz şocant în Argeş. Băieţel de opt ani, abuzat sexual de propria mamă, în timpul unui apel video cu tatăl copilului, de care femeia se despărţise