Antena Meniu Search
x

Caz şocant în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a intrat peste unchiul său în casă şi i-a tăiat mâna cu o macetă

Un tânăr de 21 de ani, din oraşul Haţeg, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a intrat peste unchiul său în casă şi i-a tăiat mâna dreaptă cu o macetă, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 19:47

Caz şocant în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a intrat peste unchiul său în casă şi i-a tăiat mâna cu o machetă
Caz şocant în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a intrat peste unchiul său în casă şi i-a tăiat mâna cu o machetă - Profimedia

Potrivit primelor cercetări, tânărul, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat în locuinţă pe timpul nopţii, în timp ce victima dormea. Înarmat cu o macetă, agresorul a început să-l lovească pe unchiul său în zona capului şi ulterior peste mâna dreaptă, pe care i-a amputat-o de la încheietura palmei.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat victima conştientă şi a transportat-o la Spitalul Orăşenesc Haţeg, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au în tocmit dosar penal sub aspectul comiterii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi violare de domiciliu.

În urma probatoriului administrat, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Haţeg a dispus arestarea tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Caz şocant în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a intrat peste unchiul său în casă şi i-a tăiat mâna cu o macetă