Antena Meniu Search
x

Video Caz straniu în Satu Mare. Copil de 10 ani, în comă indusă după ce s-a prăbuşit în propria casă. Cu câteva zile înainte s-ar fi lovit la şcoală

Medicii din Satu Mare fac eforturi pentru salvarea unui copil de 10 ani care a intrat în stop cardiorespirator şi este acum în comă indusă la spital. Părinţii spun că băiatul s-a lovit în urmă cu câteva zile la ora de sport. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.11.2023, 22:08

Vezi și

Medicii de la Spitalul Judeţean din Satu Mare spun că au fost nevoiţi să inducă starea de comă micuţului pentru a-l putea trata în această perioadă. Cazul este în investigare şi copilul nu prezintă nicio lovitură la cap, informează presasm.ro.

Copilul s-a prăbuşit din senin în casă

Băiatul în vârstă de 10 ani a fost implicat săptămâna trecută, joi, într-un accident la ora de sport. Accident despre care au fost informaţi si reprezentanţii inspectoratului şcolar judeţean. Potrivit acestora, la ora de educaţie fizică, băiatul în vârstă de 10 ani s-a lovit la picior în timpul unei partide de fotbal pe care a disputat-o cu colegii de clasă. Starea micuţului a fost în regulă săptămâna trecută, însă sâmbătă a făcut un stop cardio-respirator iar părinţii lui au solicitat de urgenţă ambulanţa.

"Învățătoarea elevului a primit în această dimineață un mesaj din partea părinților, referitor la faptul că acesta se află în spital. Din informațiile noastre preliminare știm că elevul a căzut joi, la ora de sport, în timp ce juca fotbal. Dar s-a ridicat, nu a dat semne că ar avea ceva. Vineri a venit la școală și a părut să fie totul în ordine. Din păcate, în această dimineață am aflat și noi că starea acestuia s-a înrăutățit. Suntem cu sufletul alături de familie și îi dorim elevului însănătoșire grabnică", au declarat pentru presasm.ro reprezentanţii unităţii de învăţământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Caz straniu în Satu Mare. Copil de 10 ani, în comă indusă după ce s-a prăbuşit în propria casă. Cu câteva zile înainte s-ar fi lovit la şcoală