Antena Meniu Search
x

Caz tulburător în Dâmbovița. Un tânăr de 14 ani a fost găsit mort într-un lac. Mama băiatului a sunat la poliție după ce acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors

https://www.agerpres.ro/Un adolesent de 14 ani  dat dispărut de familie, a fost găsit mort, luni, într-un lac din zona unei balastiere, informează IPJ Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 21:01

Mama lui a sunat la poliție după ce acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors
Un tânăr de 14 ani a fost găsit mort într-un lac - Shutterstock

"La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni", precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Copilul de 14 ani, găsit fără viață într-un lac

În urma sesizării, au fost alcătuite echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere.

"Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului", mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Caz tulburător în Dâmbovița. Un tânăr de 14 ani a fost găsit mort într-un lac. Mama băiatului a sunat la poliție după ce acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors