Antena Meniu Search
x

Caz tulburător la Oradea. Un asistent medical ar fi agresat sexual o tânără de 18 de ani, pacientă în spitalul de Psihiatrie. Fata a povestit tot familiei

Caz tulburător în Oradea. Este anchetă de amploare la Spitalului Județean de Psihiatrie din Oradea. Un asistent medical în vârstă de 52 de ani este acuzat că ar fi agresat sexual o adolescentă de 18 ani, pacientă în secție. Cazul este investigat atât de Parchet și Poliție, cât și de o comisie de cercetare administrativă a spitalului.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 17:11

Un asistent medical în vârstă de 52 de ani ar fi agresat sexual o tânără de 18 de ani cu probleme psihice, pacientă în spital
Un asistent medical în vârstă de 52 de ani ar fi agresat sexual o tânără de 18 de ani cu probleme psihice, pacientă în spital - Shutterstock

În noaptea de duminică, 9 aprilie, un asistent în vârstă de 52 de ani, care este angajat la una dintre cele trei secții de Psihiatrie ale Spitalului Județean din Oradea, ar fi agresat violat o tânără de 18 ani, care era internată acolo, potrivit informațiilor Bihoreanul.ro.

Managerul spitalului a confirmat faptul că au existat reclamații legate de acest subiect și că deja au fost luate măsurile impuse de lege și că situația a fost preluată de autorități.  Asistentul acuzat a fost suspendat din activitate.

Bărbatul de 52 de ani ar fi agresat sexual o tânără de 18 ani

„Am primit luni o reclamație privind un viol care ar fi fost comis de un asistent de la secția Psihiatrie III și am luat de îndată măsurile care s-au impus. Pacienta presupusă victimă a agresiunii sexuale a fost trimisă la Serviciul de Medicină Legală, iar asistentul acuzat a fost suspendat din activitate. A fost trimis în concediu de odihnă, cu obligația de a se prezenta pentru audieri în fața unei comisii de cercetare administrativă pe care am dispus-o imediat”, a declarat managerul spitalului.

Pe acelaşi subiect

Purtătoarea de a Poliției Bihor și conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea nu au oferit nicio declarație, susținând că trebuie să respecte posibila victimă și că trebuie să evite “perturbarea sau buna desfășurare a urmăririi penale”.

Bărbatul neagă toate acuzațiile. Tânăra ar fi povestit familie despre atac de abia a doua zi. De asemenea, aceasta nu era singura în salon, mai era cu o persoană care ar fi lipsit doar 2 minute, moment în care fata susține că s-a produs atacul. Angajații spitalului susțin că nu au auzit țipete și că nu a fost făcută nicio acuzație atunci, imediat dupa ce s-ar fi produs atacul.

Fata era internată pentru abuz de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Caz tulburător la Oradea. Un asistent medical ar fi agresat sexual o tânără de 18 de ani, pacientă în spitalul de Psihiatrie. Fata a povestit tot familiei