Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cazul morţii baschetbalistei Alessia Raiciu. Surse: "Tânăra nu era cunoscută cu vreo boală"

Alessia Raiciu avea doar 18 ani şi s-a stins în mod neaşteptat, în somn, chiar de ziua ei. Era una dintre marile speranțe ale baschetului feminin. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Baschet pe pagina de Facebook. Moartea tinerei este învăluită în mister şi este anchetată de poliţiştii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea unui procuror. Rezultatele autopsiei care a fost realizată deja de medicii legişti ar putea duce la elucidarea acestei anchete.

de Andre Rotaru

la 16.08.2022 , 14:15

Andre Rotaru, reporter Observator: "Conform surselor noastre, în urmă cu foarte puţin timp a fost finalizat raportul preliminar făcut de către medicii legiști în acest caz. Cu toate acestea, se pare că acesta nu ar aduce foarte multă lumină în această anchetă și asta pentru că surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală spun că medicii legiști nu au reușit să determine cauza morții. Bineînțeles, și procurorii care conduc în acest moment ancheta vor primi acest raport."

"Ce știm este că tânără în vârstă de 18 ani a fost găsită decedată în locuința ei duminică, chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Surse din anchetă spun că pe corpul său nu ar fi fost găsite urme de violență și, mai mult decât atât, tânăra nu era cunoscută cu vreo boală care ar fi putut să conducă la un astfel de deznodământ. Bineînțeles, imediat după ce cadavrul fetei a fost descoperit polițiștii de la Serviciul Omoruri au deschis în acest caz un dosar de moarte suspectă."

Vezi și
Andre Rotaru Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Cazul morţii baschetbalistei Alessia Raiciu. Surse: "Tânăra nu era cunoscută cu vreo boală"