Antena Meniu Search
x

Video Ce a făcut Robert Negoiţă cu palmierii smulşi de Nicuşor Dan. Edilul a mai cumpărat măslini, mandarini şi portocali

Epopeea "uite palmierul, nu e palmierul" este departe de a se fi încheiat. Primarul Robert Negoiţă nu se lasă. Din dorinţa de a aduce un aer exotic în Bucureşti, edilul a replantat trei palmieri în faţa primăriei sale. Sunt doar o mică parte din palmierii scoşi cu scandal ieri de edilul Capitalei din Piaţa Unirii, pe motiv că au fost plantaţi fără autorizaţie. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 16.05.2023, 13:46

Vezi și

Aşa cum a promis ieri, edilul Sectorului 3 a început deja să replanteze palmierii pe care Nicuşor Dan i-a scos din Piaţa Unirii. În faţa primăriei, Robert Negoiţă a ales să replanteze 3 arbori exotici, iar pe lângă aceştia au apărut şi nişte măslini. 

Edilul promite că va planta oriunde va mai avea loc în sector, inclusiv pe bulevarde. Acesta a cumpărat peste 200 de palmieri la un preţ de 1.000 de lei bucata, aşa cum a anunţat pe Facebook, şi măslini la preţul de 10.000 de lei bucata. Negoiţă a mai achiziţionat recent mandarini şi portocali.

Ieri, la prânz, angajaţii primăriei Capitalei au început să scoată cei 26 de arbori exotici plantaţi la Piaţa Unirii, ilegale, spune Nicuşor Dan. Tot ieri au fost aduşi la primăria S3 în camioane, apoi au fost transportaţi într-o hală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ce a făcut Robert Negoiţă cu palmierii smulşi de Nicuşor Dan. Edilul a mai cumpărat măslini, mandarini şi portocali