Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce a găsit un bărbat pe un câmp din Giurgiu. A transportat obiectul acasă cu mașina, fără să știe că se afla în pericol

O grenadă de mână defensivă a fost găsită de un localnic din comuna Bucşani, judeţul Giurgiu, în timp ce efectua lucrări agricole pe un câmp, bărbatul transportând obiectul cu autoturismul până la domiciliu.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 08:46

Ce a găsit un bărbat pe un câmp din Giurgiu. A transportat obiectul acasă cu mașina, fără să știe că se afla în pericol Ce a găsit un bărbat pe un câmp din Giurgiu. A transportat obiectul acasă cu mașina, fără să știe că se afla în pericol - Shutterstock

"În timp ce desfăşura lucrări agricole pe un câmp din localitatea Bucşani, judeţul Giurgiu, un bărbat a găsit o grenadă. Acesta nu a ştiut cum să procedeze şi a transportat obiectul cu autoturismul, până la domiciliu. Ajuns acasă a sunat la poliţie şi a aflat de la poliţişti că este vorba despre un obiect de muniţie. La faţa locului, pirotehnicienii au constatat faptul că era vorba despre o grenadă de mână defensivă. Aceasta a fost ridicată şi transportată în siguranţă, urmând să fie distrusă. La caz a fost prezent şi un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de poliţie Roata de Jos", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, de la începutul acestui an, în judeţ au mai fost găsite patru proiectile explozive, un proiectil exploziv trasor de calibrul 37 de milimetri şi un proiectil perforant de calibrul 88 de milimetri, în municipiul Giurgiu şi în localităţile Vedea, Mihăileşti, Băneasa, Vlad Ţepeş şi Bolintin Vale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Ce a găsit un bărbat pe un câmp din Giurgiu. A transportat obiectul acasă cu mașina, fără să știe că se afla în pericol