Antena Meniu Search
x

Video Ce a scris în biletul de adio Lukas, elevul care s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba. Băiatul mai avea acasă o surioară

Până atunci vorbim despre tragedia din această dimineaţă, de la Colegiul Militar Mihai Viteazu din Alba Iulia. Un elev de 15 ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al internatului. Sunt indicii care duc spre o sinucidere, deoarece în camera adolescentului a fost găsit şi un bilet de adio. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.01.2024, 13:33

Vezi și

În camera de cămin a elevului de clasa a 9-a poliţiştii au găsit un bilet prin care acesta le transmitea un mesaj părinţilor, a scris doar că nu s-a simţit deloc susţinut. Anchetatorii lucrează acum să pună cap la cap toate cele întâmplate pentru  afla ce la determinat pe băiat să recurgă la un asemenea gest. Nefericitul incident a avut loc în această dimineaţă, puţin înainte de ora 8, cu dor câteva minute înainte de începerea cursurilor.

Colegii băiatului au auzit bubuitura

 Băiatul, original din Maramureş, a participat la apelul de dimineaţă dar mai apoi în loc să meargă în sala de curs a urcat înapoi în camera aflată la etajul 4. S-a schimbat de uniformă şi s-ar fi aruncat pe geam. Bubuitura a fost auzit de alţi colegi care şi-au anunţat supraveghetorii şi care au sunat la 112.

La Colegiul Militar a fost trimisă o ambulanţă dar medicii l-au găsit fără semne vitale. În acest moment o anchetă este coordonată de un procuror şi este efectuată de poliţişti, dar şi la nivelulul Colegiului Militar a fost constituită o comisie care anchetează cazul. Anul trecut, atunci când a fost admis la liceu băiatul a fost testat psihologic şi a fost declarat apt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 11 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ce a scris în biletul de adio Lukas, elevul care s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba. Băiatul mai avea acasă o surioară