Antena Meniu Search
x

Video Ce ar fi văzut paznicul înainte de spargerea de la sediul Consiliului Judeţean Galaţi. Făptaşul este de negăsit

Surpriză de proporţii în a treia zi de Crăciun pentru angajaţii Consiliului Judeţean Galaţi. Când au revenit la birou după zilele libere, sediul lor era devastat, iar birourile răscolite. A fost chemată Poliţia, care a făcut cercetări întreaga zi. Nu se ştie încă cine este autorul şi nici cum a reuşit să intre în instituţie. 

de Adrian Obreja

la 28.12.2022, 07:53

Vezi și

Ieri dimineaţă, la ora 6, prima care a ajuns la sediu a fost femeia de serviciu. Cum a intrat în clădire, a observat că birourile au uşile deschise şi sunt devastate. Femeia a chemat de îndată paznicul, singurul care asigură securitatea pentru cele 4 clădiri ale instituţiei.

Ionuţ Negru, purtător de cuvânt CJ Galaţi: Doamna de la curăţenie a constatat că uşile mai multor birouri au fost forţate şi că cineva a intrat în acele birouri. A fost anunţată imediat Poliţia.

Întorşi după concediul de sărbători, angajaţii au fost opriţi la intrare de către poliţiştii ajunşi la faţa locului pentru investigaţii. 

Ionuţ Negru, purtător de cuvânt CJ Galaţi: Angajaţii nu au putut intra în birouri. Au stat în alte birouri până când cei de la Poliţie le-au permis accesul.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii criminaliști încearcă să stabilească câte persoane au intrat în sediul Consiliului Judeţean, pe unde au intrat și dacă au furat bunuri. 

Cum ar fi fost ameninţat paznicul

În birouri, zeci de dosare cu documente au fost găsite pe jos, iar sertarele şi dulapurile erau întoarse pe dos - semne clare că suspecţii au căutat bani. Poliţiştii au luat amprente şi îi caută acum pe suspecți.

Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: S-a format o echipă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale care efectuează cercetări la faţa locului. În funcţie de rezultatul cercetărilor şi verificărilor preliminarii, se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Încă nu s-a stabilit prejudiciul şi dacă au fost furate bunuri sau documente importante. Surse din cadrul anchetei susţin că în urmă cu câteva zile paznicul a observat o persoană care dă târcoale clădirilor. Ba mai mult, suspectul ar fi ameninţat paznicul că se va întoarce să dea foc clădirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ce ar fi văzut paznicul înainte de spargerea de la sediul Consiliului Judeţean Galaţi. Făptaşul este de negăsit