Antena Meniu Search
x

Spargere la CJ Galați. Paznicii și-au dat seama după 3 zile și nu știu dacă s-a furat ceva

O anchetă a fost deschisă după ce mi mulți indivizi au intrat în birourile Consiliului Județean Galați. Birourile au fost găsite răvășite, însă nu se știe dacă s-a furat ceva în urma spargerii sau nu. 

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 13:31

Spargere la CJ Galați. Paznicii și-au dat seama la 3 zile după și nu știu dacă s-a furat ceva
Spargere la CJ Galați. Paznicii și-au dat seama la 3 zile după și nu știu dacă s-a furat ceva - Profimedia

Poliția face cercetări la Consiliul Județean Galați, unde mai multe birouri au fost găsite răvășite. Deocamdată nu se știe dacă s-a furat ceva din sediul CJ. În clădire se țin ședințele Consiliului Județean, iar fapta s-a produs în zilele de Crăciun, când angajații Consiliului Județean Galați erau liberi, potrivit Mediafax.

Nu se ştie dacă s-a furat ceva în urma spargerii

„La data de 27 decembrie 2022, la ora 06:00, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată telefonic, de un agent de pază al unei firme de profil din municipiul Galați, cu privire la faptul că, la obiectivul pe care îl are în pază, respectiv Consiliul Județean Galați, a constatat că mai multe birouri au ușile deschise, iar bunurile din interior sunt răvășite. Întrucât cele sesizate au fost constatate și de echipajul de poliție care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, la fața locului, s-a constituit o echipă formată din polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, Secției 1 Poliție – Compartiment Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, care efectuează în acest moment cercetarea la fața locului”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Polițiștii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Spargere la CJ Galați. Paznicii și-au dat seama după 3 zile și nu știu dacă s-a furat ceva