Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ce mesaje posta pe Facebook Iulia, mama care s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc din Timişoara. Cu cine a vorbit ultima dată la telefon

Cu zâmbetul mereu pe buze în fotografiile de pe Facebook, Iulia, mama care a şocat întreaga Românie, după ce s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc din Timişoara, posta mereu mesaje pozitive pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 04.05.2022, 15:02

Absolventă de psihologie, femeia era preocupată în acelaşi timp de parenting. Deşi unii dintre apropiaţi spun că femeia nu era depresivă, alţii spun că a suferit de-a lungul anilor mai multe drame, care au marcat-o. Moartea tatălui care a venit brusc într-o zi, dar şi divorţul de partenerul său, cel alături de care îi avea pe cei doi copii.

"De durere și suferință este plin pământul"

"Răspândiţi iubire, pentru că de durere și suferință este plin pământul", „Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi şi inima”. Sunt doar câteva din mesajele postate de Iulia.

Pe de altă parte, primele rezultate ale necropsiei confirmă moartea violentă de care au avut parte cele trei victime. Surse din anchetă spun că nu au găsit nimic suspect în telefonul Iuliei şi că ultima persoană cu care a vorbit a fost iubita fratelui său, cea care i-a împrumutat maşina cu care îşi ducea copiii la grădiniţă. Dar care ultima dată a condus-o la blocul de unde s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Ce mesaje posta pe Facebook Iulia, mama care s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc din Timişoara. Cu cine a vorbit ultima dată la telefon