Antena Meniu Search
x

Video Ce pedeapsă riscă elevul de la liceul Dimitrie Leonida, care şi-a băgat 16 colegi în spital, după ce a folosit spray paralizant pe hol

La trei zile de la atacul cu spray paralizant într-un liceu din Capitală, care a băgat în spital zeci de copii, părinţii elevului agresor par cei mai revoltaţi. Spun că, de fapt, copilul lor este victima în această situaţie şi îşi doresc să fie mutat la altă clasă. Între timp, a apărut şi prima propunere de sancţiune din partea şcolii.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 16.02.2024, 13:55

Vezi și

Decizia la care au ajuns cei din comisia antivolență, împreună cu cei din consiliul școlii, este scăderea notei la purtare la nota 2 pentru elevul care a pulverizat spray, dar și pentru ceilalți elevi implicați. 

Decizia la care au ajuns cei din comisia antivolență scăderea notei la purtare

Cei de la poliție, împreună cu directorul școlii, s-au uitat pe imaginile de pe camerele de supraveghere și au văzut că au fost mai mulți elevi implicați în acest incident și au decis să nu-l pedepsească doar pe cel care avea asupra lui spray-ul paralizant, ci și pe ceilalți.

Părinții copilului spun că pe imagini se vede clar cum al lor copil este lovit cu pumni și picioare de ceilalți colegi. Părinții celorlalți copii sunt revoltați și spun că nu aceștia nu merită să aibă nota scăzută la purtare, sau ce puțin nu egală cu cea a elevului care a venit cu spray paralizant. 

Decizia finală va fi luată abia după vacanța de ski, după săptămâna viitoare, când elevii se întorc din nou la cursuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Ce pedeapsă riscă elevul de la liceul Dimitrie Leonida, care şi-a băgat 16 colegi în spital, după ce a folosit spray paralizant pe hol