Antena Meniu Search
x

Filmul incidentului de la liceul Dimitrie Leonida din Capitală. Elevul care a pulverizat spray-ul s-ar fi certat cu un coleg. Reacţia tulburătoare a părinţilor

Întâmplare şocantă în Liceul Dimitrie Leonida, din Bucureşti. Mai mulţi copii au avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce unul dintre ei a pulverizat spray iritant pe holul liceului. Părinţii au venit într-un suflet după ce au fost anunţaţi de incident. 

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 13:23

Vezi și

33 de elevi de la Liceu Dimitrie Leonida au fost evaluaţi de medici. Dintre aceştia, 25 de copii au fost transportaţi la spitalele din Capitală: 11 la Marie Curie şi 14 la Grigore Alexandrescu. Aveau simptome respiratorii, stări de greaţă, vomă chiar şi dreri de cap.

Medicii spun că pacienţii sunt cu toţii în stare stabilă şi că nu au păţit nimic. Mulţi dintre ei spun că au avut chiar atacuri de panică. Intervenţia este încă în desfăşurare. Mai multe autospeciale pentru victime multiple au sosit la faţa locului.

Elevul de 15 ani, care a provocat haosul, a avut spray-ul în buzunar, iar la parter l-ar fi pulverizat. Nu se ştie clar de ce s-a enervat, dar se pare că adolescentul ar fi avut un conflict cu un coleg. Ce riscă acum copilul? Potrivit regulamentului şcolar, i-ar putea fi scăzută nota la purtare.

Ce spune Poliţia

Atăzi, 13 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, de către directorul unei instituții de învătământ, prin apel 112, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că, în incinta unei școli din Sectorul 2, un elev ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen, atât în exterior, cât și la intrarea în instituție.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un elev, în vârstă de 15 ani.

De asemenea, mai mulți elevi primesc îngrijiri medicale de către echipe de prim-ajutor sosite la adresă. La acest moment intervenția se află în dinamică. Cercetările vor fi preluate de către Serviciul Siguranță Școlară, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Filmul incidentului de la liceul Dimitrie Leonida din Capitală. Elevul care a pulverizat spray-ul s-ar fi certat cu un coleg. Reacţia tulburătoare a părinţilor