Antena Meniu Search
x

Video "Am auzit o bubuitură!" Vecinii tinerei de 18 ani care a căzut în gol de la etajul 8, în Baia Mare, povestesc scene cumplite

Caz şocant în Baia Mare. O tânără de 18 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc. A scăpat cu viaţă, deoarece căderea i-a fost atenuată de prelata unui magazin. Cu puţin timp înainte s-ar fi certat cu colega ei de apartament. Poliţiştii încearcă acum să stabilească se s-a întâmplat mai exact.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.11.2021, 09:02

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului pentru ca celelate fete cu care adolescenta locuia să poată intra în casă.

  • Prietenă: Dar nu ştiu ce s-a întâmplat! Asta e problema, că de asta sunt şi eu aici.

Cea care vorbeşte are 20 de ani şi este prietena alături de care adolescenta împărţea un apartament. Se pare că, recent, tânăra de 18 ani și-ar fi exprimat dorința de a se muta acasă, cu părinţii. Prietena ei s-ar fi opus. De aici ar fi pornit și certurile care au degenerat aseară, în jurul orei 19.00.

  • Martor A închis uşa cu cheia şi a zis că a sărit pe balcon şi s-a aruncat ea.
  • Martor: Am auzit o bubuitură, am auzit. A picat de la etajul 8. Am auzit buf şi a picat acolo jos. 
  • Vecină: Am întrebat ce s-a întâmplat și ele au zis că erau la magazin când s-a aruncat. Şi după aia au schimbat. Că ele erau în casă şi cică fata care s-a aruncat a închis balconul şi aşa s-a aruncat. 

Din fericire, tânăra a căzut pe prelata unui magazin situat la parterul blocului 

  • Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: În urma impactului, victima a fost conştientă şi a fost preluată de un echipaj SMURD.

Pentru a ajunge la victimă, medicii au fost nevoiţi să sară geamul unui apartament situat la etajul unu.

  • Vecină: Eram în casă şi a bătut cineva la uşă. Ne-a spus dacă lăsăm Poliţia şi Salvarea să vină la noi să sară geamul. 

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, în stare stabilă, unde medicii au suspus-o mai multor investigații medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Am auzit o bubuitură!" Vecinii tinerei de 18 ani care a căzut în gol de la etajul 8, în Baia Mare, povestesc scene cumplite