Antena Meniu Search
x

Cea de-a 20-a editie a Festivalului International de Teatru a inceput la Sibiu

Debut spectaculos, la Sibiu, a celei de-a 20-a editii a Festivalului International de Teatru. Timp de 10 zile, iubitorii actoriei se vor putea delecta cu piese celebre jucate in sali de teatru, cafenele sau chiar sub cerul liber

Vezi și

Nu vor lipsi nici reprezentatiile circarilor sau concertele. Si chiar daca aseara a plouat, debutul a fost unul de succes. Ploaia mocaneasca din Piata Mare a Sibiului nu i-a facut pe spectatori sa plece acasa. De altfel, ei s-au putut adaposti sub mai multe umbrele plutitoare.

Debutul l-a facut piesa "Odiseea", jucata de cativa actori talentati de la o companie germana de teatru. Ei au prezentat legenda greceasca intr-un mod original. Turistii, dar si sibienii au fost uimiti de noua atmosfera a orasului lor. "Efecte speciale frumoase, pacat de ploaie, dar asta este", spune un turist.

Editia de anul acesta a festivalului este una aniversara. Organizatorii au pregatit si spectacole de circ, piese jucate in tramvai sau parade pe picioroange. Atmosfera va fi completata de majorete, care vor strabate centrul istoric al orasului. Seara, nu vor lipsi concertele.

"De 20 de ani nu numai ca ne metinem, dar facem din ce in ce mai multa performanta. Reusim sa avem aproape dublu de doua ori mai mult in jur de spatii de joc care sunt fara bani", a explicat Constantin Chiriac, directorul festivalului.

Prima seara s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cea de-a 20-a editie a Festivalului International de Teatru a inceput la Sibiu