Antena Meniu Search
x

Cea mai bizară misiune a Salvamont: 110 maşini şi 200 de persoane, blocate între Gorj şi Caraş-Severin

Echipele de Salvamont din două judeţe, Gorj şi Caraş-Severin, au fost alertate să intervină într-o misiune mai ciudată. Echipele de la Salvamont au fost informate că mai multe persone au rămas blocate pe șoseaua care trece prin Gorj, prin  Valea Cernei si care leagă Câmpul lui Neag -Hunedoara de Herculane - Caraș Severin.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 22:45

Cea mai bizară misiune a Salvamont: 110 maşini şi 200 de persoane, blocate între Gorj şi Caraş-Severin
- Salvamont

Abia când au ajuns la faţa locului, salvamontiştii au realizat dimensiunea dezastrului. Nu era vorba de câteva maşini, ci de nu mai puţin de 110 de autovehicule şi 200 de persoane. Oamenii nu erau răniţi şi nu aveau probleme medicale, dar ploile din ultimele ore au adus ceva depuneri de pe versanți și au blocat o porțiune de drum întrerupând coloana de mașini.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru gestionarea misiunii, la locul indicat au fost trimise, în vederea acordării sprijinului de specialitate, echipe de intervenție ale ISU Gorj, ISU Hunedoara și ISU Caraș-Severin, Salvamont Gorj și Hunedoara, dar și echipe ale Jandarmeriei Romane. De asemenea, a fost ridicat şi un elicopter SMURD care monitorizează situaţia din aer. Mai trebuie menţionat şi că in zonă nu este semnal GSM, iar cel care a sunat autorităţile nu face parte din grupul persoanelor blocate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cea mai bizară misiune a Salvamont: 110 maşini şi 200 de persoane, blocate între Gorj şi Caraş-Severin