Antena Meniu Search
x

Cea mai grea misiune pentru căţeluşa Linda: A trebuit să îşi conducă pe ultimul drum camaradul. Cei doi au lucrat împreună la Jandarmeria Alba timp de 11 ani

Duminică, 26 iunie, a fost cea mai grea misiune pentru pentru căţeluşa Linda. După 11 ani petrecuţi împreună la Jandarmeria Alba, patrupedul a trebuit să îşi conducă pe ultimul drum camaradul şi cel mai bun prieten.

de Monica Palade

la 27.06.2022, 09:55

Cea mai grea misiune pentru căţeluşa Linda: A trebuit să îşi conducă pe ultimul drum camaradul. Cei doi au lucrat împreună la Jandarmeria Alba timp de 11 ani - Facebook

Câinele a fost prezent la înmormântarea jandarmului plutonier adjutant Ioan Haiduc, decedat în urma unor complicaţii medicale. Acesta a fost încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Alba, timp de 15 ani, din care 11 a avut-o alături de Linda.

Cea mai grea misiune pentru Linda

Povestea celor doi a fost realaltă pe pagina de Facebook a Jandarmerie Române. „Până unde poate duce devotamentul oamenilor? Dar al animalelor? Cu siguranță până la final și dincolo de el. Chiar dacă este o poveste tragică despre prietenia dintre un om și un animal, ea trebuie spusă. De curând, l-am pierdut pe Ioan, unul dintre cei mai buni conductori câini ai Jandarmeriei.

Linda, cel mai loial prieten a lui Ioan de aproape 11 ani, și-a condus camaradul în călătoria fără sfârșit. Poate, cea mai grea misiune de până acum. Dar unele lucruri nu cunosc sfârșitul. Așa cum prietenia dintre Ioan și Linda va merge acolo unde timpul nu mai există: în veșnicie.

Suntem alături de familia colegului nostru, plutonier adjutant Ioan Haiduc, care timp de 15 ani a servit cu onoare și demnitate Jandarmeria Alba”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cea mai grea misiune pentru căţeluşa Linda: A trebuit să îşi conducă pe ultimul drum camaradul. Cei doi au lucrat împreună la Jandarmeria Alba timp de 11 ani