Antena Meniu Search
x

Video Cea mai lungă scrisoare pentru mama. Şcolile şi grădiniţele s-au umplut de copii cu buchete de flori şi mărţişoare

Este 8 martie, ziua în care toate gândurile noastre merg către mame. De la primele ore ale dimineţii, şcolile şi grădiniţele s-au umplut de copii cu buchete de flori şi mărţişoare în braţe. Şi anul acesta, la Observator, am făcut cea mai lungă scrisoare pentru mama. Pentru că infinitul încape într-o inima de mamă.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 08.03.2022, 20:13

Vezi și

Sărbătoarea se simte cel mai bine în şcoli. În clase a intrat primăvara pentru că toate catedrele s au umplut de flori. De 8 martie, dragostea copiilor se îndreaptă către mame, iar cei ma mulţi şi au pus gândurile pe hârtie. "Draga mama, cu ocazia zilei de 8 martie îţi urez 'La mulţi ani!' şi o primăvară frumoasă. Îţi mulţumesc pentru iubirea, înţelegerea şi voinţa de a mă ajuta în momentele grele. Puterea şi îndrumarea ta m-au ajutat să trec peste momentele grele. Cu drag, Ana", a fost scrisoarea Anei.

"Îţi urez 'La mulţi ani!' de Ziua Mamei şi recunostinţa pentru tot ce mi-ai dăruit şi pentru că ai grijă de mine. Tu eşti cea mai bună mamă pe care o pot avea! La mulţi ani mami, te iubesc!", a fost scrisoarea lui Călin pentru mama lui. Un infinit de iubire in cea mai lungă scrisoare pentru mama. Sunt zeci de zâmbete şi de scrisori şi o mare de copii fericiti care spun în cor 'LA MULŢI ANI, MAMA!' Aşa arată astăzi Infinit pentru mama.

"Cea mai frumoasă zi, începând cu mama mea, îi urez sănătate şi putere, şi tuturor mamelor care în ultimii doi ani au fost împreună cu copiii, multă sănătate şi o zi cât mai frumoasă", a declarat Cristina Senoş, învăţătoare. În fiecare an, echipa Observator scrie cea mai lungă scrisoare pentru mama alături de elevii din Capitală. "Infinit pentru mama" este campania de suflet a jurnalistei Iuliana Gătej, care ne veghează deja de câţiva ani de sus. O vom duce mai departe în fiecare primăvară. Pentru toate mamele din lume!  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cea mai lungă scrisoare pentru mama. Şcolile şi grădiniţele s-au umplut de copii cu buchete de flori şi mărţişoare