Antena Meniu Search
x

Cea mai tânără primăriță din România dă de pământ cu ENEL: 'Mie mi s-a făcut scârbă!'

Cea mai tânără primăriță din România, Irina Onescu, a povestit pe Facebook ce răspuns a primit atunci când a cerut ENEL să rezolve problema curentului.

Primărița s-a arătat extrem de nemulțumită de răspunsul primit de la ENEL

Cea mai tânără primăriță din România, Irina Onescu, a povestit pe Facebook ce răspuns a primit atunci când a cerut ENEL să rezolve problema curentului.

După furtuna care a devastat vestul țării, primărița comunei Petriș a solicitat ENEL să rezolve problemele cu care locuitorii din comuna sa se confruntau.

"Am sunat la ENEL, în calitate de Primar, reprezentantul oficial al comunității, pentru a reclama, încă o dată, persistența problemei alimentării cu energie electrică în comuna noastră ca urmare a vijeliei de duminică. Am specificat că în continuare nu este curent în satul Roșia Nouă și în alte câteva zeci de gospodării din localitatea Petriș, fiind afectate inclusiv școala și rețeaua de iluminat public. Răspunsul operatorului a fost de-a dreptul tragi-comic: "de ce nu ne sună abonații care nu au curent să sesizeze deranjamentul?". Păi, domnii mei, cum anume și de unde să vă sune bieții oameni din moment ce nu au energie electrică de 4 zile, implicit nu funcționează telefonia fixă și nici nu își pot încărca mobilele?

Ziceți voi, că mie mi s-a făcut scârbă...", a scris primărița pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cea mai tânără primăriță din România dă de pământ cu ENEL: 'Mie mi s-a făcut scârbă!'