Antena Meniu Search
x

Atenţie, ŞOFERI! Ceaţă densă pe autostrăzile A2 şi A3. Cum se circulă, la această oră, în România şi care sunt DRUMURILE BLOCATE

Traficul pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti se desfăşoară, în această dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind sub 150 de metri. Şi pe autostrada A2 se circulă în condiţii de ceaţă, pe alocuri vizibilitatea fiind şi sub 50 de metri.

Traficul pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti se desfăşoară, în această dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind sub 150 de metri. Şi pe autostrada A2 se circulă în condiţii de ceaţă, pe alocuri vizibilitatea fiind şi sub 50 de metri.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, pe alocuri, vizibilitatea scăzând sub 100 - 150 de metri şi izolat chiar sub 50 de metri.

VEZI SITUAŢIA DRUMURILOR DIN ROMÂNIA

Şoferii sunt sfătuiţi să urmeze indicaţiile afişate pe panourile electronice, în primul rând pe cele referitoare la viteză, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă.

Pe acelaşi subiect

"În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari! De asemenea, puteţi solicita sprijinul Poliţiei Autostrăzi, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112", recomandă reprezentanţii Infotrafic.

Anterior, Centrul Infotrafic a anunţat că pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind între kilometrii 14 şi 68 sub 150 de metri, poliţiştii recomandând şoferilor să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi să mărească distanţa în mers.

Cod galben de ceață în șapte județe, în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineața, atenționări nowcasting Cod galben de ceață și vizibilitate redusă pentru șapte județe din estul și sud-estul țării, valabile în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în județele Iași, Vaslui, Botoșani și Bacău se va semnala ceață, ceea ce determină vizibilitate redusă, local, sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri, fiind posibilă și depunere de chiciură.

Până la ora 8:00 se vor afla sub Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în trafic județele Ilfov, Ialomița și Călărași. În aceste zone vor fi depuneri de chiciură și, izolat, vor fi condiții de polei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Atenţie, ŞOFERI! Ceaţă densă pe autostrăzile A2 şi A3. Cum se circulă, la această oră, în România şi care sunt DRUMURILE BLOCATE