Antena Meniu Search
x

Cei 4 bărbați morți pe șoseaua de centură din Rădăuți testau un Audi A6 cu volan pe dreapta, atunci când s-au răsturnat

Patru bărbaţi au murit după ce o mașină s-a răsturnat violent pe şoseaua de centură din Rădăuţi. Autoturismul avea volanul pe partea dreaptă şi era testat de către cei care şi-au pierdut viaţa. Experţii în drumuri zic că accidentul n-ar fi avut urmări aşa grave, dacă în zonă erau montate parapete.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 13:44

imagini de la accidentul din Rădăuți, 14 octombrie 2021
Accident grav pe șoseaua de centură din Rădăuți. Patru bărbați au murit - Observator

Patru tineri se aflau în maşina cu volan pe dreapta. Ar fi ieşit să testeze automobilul pe şoseaua de centură a oraşului Rădăuţi.

Potrivit Monitorului de Suceava, teribilul accident s-ar fi petrecut în timp ce autoturismul Audi A6 era probat pentru vânzare. În mașină erau doi localnici, unul din Rădăuți și unul din Dornești, și doi ucraineni, ultimii fiind cei care intenționau să cumpere mașina. Probabil că tocmai pentru că era vorba de o testare a mașinii, șoferul a călcat puternic pedala de accelerație, imediat ce a intrat pe șoseaua de centură, de la Milișăuți spre Dornești. 

Cine sunt victimele accidentului din Rădăuți

În accident și-au pierdut viața șoferul de 29 de ani, Bogdan Josan, un bărbat de 39 de ani din Dornești, Arcadie Florin Pleșca, pasager în față. A mai decedat un bărbat de 32 de ani, ucrainean, care are și cetățenie română. Al doilea ucrainean, în vârstă de 36 de ani, este cel care a murit la spital, vineri la amiază. Potrivit sursei citate, acestea fusese grav rănit - avea traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, fracturi la toate membrele și sânge intraabdominal.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal de sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. După necropsie se va stabili dacă șoferul băuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cei 4 bărbați morți pe șoseaua de centură din Rădăuți testau un Audi A6 cu volan pe dreapta, atunci când s-au răsturnat