Antena Meniu Search
x

Video Cei mai frumoşi câini din România, prezenţi la concursul din Satu Mare. "Este un membru al familiei"

400 de câini au fost vedetele weekendului la un concurs de frumuseţe la Satu Mare, la cea mai mare expoziţie de acest fel din ţară. Şamponaţi, coafaţi şi frezaţi ca nişte staruri, au defilat în aplauzele spectatorilor şi au aşteptat răsplata - mâncare specială şi oase de jucărie.

de Redactia Observator

la 21.04.2024, 21:06

Vezi și

Pe gazonul stadionului din Satu Mare au defilat peste 100 de rase de câini. De la dalmaţieni, adorabilii Corgi care fac furori în filmările din online, Akita, până la simpaticul Teckel sau masivul Dogue de Bordeaux.

Cei mai frumoşi câini

Andrei a venit din Bistriţa cu un exemplar mândru de Ciobănesc Românesc Carpatin. Recomandă această rasă oricui are nevoie de un prieten şi paznic de nădejde, dacă are şi curte unde să îl ţină. "Este un câine naţional, este un câine foarte echilibrat, uşor de întreţinut. Trăieşte afară. Nu necesită condiţii speciale. Câinele este un membru al familiei", spune Andrei Deac, proprietar câine.

Perla are 8 luni şi a fost una dintre remarcatele de pe gazon. Face parte din rasa Akita American şi a strălucit la probele de dresaj şi frumuseţe. "A câştigat titluri bune pe ziua de astăzi. Au nevoie de alimentaţie mai sănătoasă pentru tipul de blană preferă mâncarea cu peşte, eu îi dau somon", crede Cristina, proprietar câine.

Marius şi bracul lui german demonstrează că prietenia dintre om şi câine se leagă rapid dacă sunt compatibili. Îl are doar de opt luni şi i-a devenit cel mai bun tovarăş în sălbăticie. "Am avut nevoie de un câine de vânătoare care să meargă şi să lucreze în câmp. Pentru copiii timizi nu exista un tratament mai bun psihic decât să aibă prieten căţel", spune Marius, proprietar câine.

În ţara noastră trăiesc peste patru milioane de câini. Aproape jumătate dintre ei sunt animalele de companie ale orăşenilor. Stăpânii loc cheltuie anual, în medie, aproape două miliarde de lei cu hrana, îngrijirile medicale şi cosmetice pentru

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cei mai frumoşi câini din România, prezenţi la concursul din Satu Mare. "Este un membru al familiei"